Det har länge varnats för ett civilisationernas krig och igår väcktes de svenskar som ännu ej förstått att detta krig sedan länge redan är över oss abrupt upp ur sin dvala. Sanningen är att kriget mellan det kristna Europa och det muslimska Mellanöstern har pågått i 1400 år och att terrorattacken på Drottninggatan under gårdagen bara var ännu ett led i den muslimska expansionen som sedan profeten Muhammeds död 632 e.kr har underlagt sig stora delar av den historiska kristna världen genom hot, krig och terror.

Europa har under dessa nästa ett och ett halvt millenie framgångsrikt lyckats försvara den större delen av kontinenten genom flera försvarskrig, varav Korstågen till det Heliga Landet är de mest kända. Fram till våra dagar.

Idag ser vi hur tidigare kristna kärnländer avfallit från tron, samtidigt som en muslimsk massinvandring och höga födelsetal hos dessa gör att deras andel av befolkningen i många europeiska länder nu närmar sig alarmerande siffror.

Våra makthavarare vägrar samtidigt att ta ansvar och skydda den inhemska, europeiska, befolkningen. Vi ser det extra tydligt under en sådan terrorattack som under gårdagen på Drottninggatan. Hur är det möjligt för en lastbil att överhuvudtaget köra in på Stockholms mest centrala och välbesökta gångstråk? Hur kan inte säkerheten för civilbefolkningen vara högre på just Drottninggatan efter självmordsbomningen 2010?

Europa befinner sig i ett krigstillstånd, men saknar både ledare och vilja att vinna. En kontinent utan tro på högre ting än masskonsumtion, tillfällig njutning och sökandet efter tillfällig men förgänglig ”lycka” är dömd till undergång.

Ska Europa ha en möjlighet att överleva måste hon återvända till den kristna tron och återigen försvara den västerländska, kristna, civilisationen. Det finns ingen annan väg framåt.

Officiellt uttalande av Dackeinstitutet genom ordförande Björn Herstad den 2016-04-08

Categories: Nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *